Ilm praegu Tartus

Ilm praegu Tartus

laupäev, 13. jaanuar 2007

Õhtuks Kosovasse

Kui varahommikul sai Tartus supeldud siis õhtuks sai jõutud Kosovo külla Ly juurde. Seal sai enne sauna tiigis käidud ja kergelt kümmeldud

temperatuuri ehk 0 kraadi

Järvseljal enne suitsusauna ujumas

Mingi üheksa paiku õhtul, kui Elori sünnipäev oli juba täies hoos, jõudis kätte aeg suitsusauna minna. Ajasime paraja kamba kokku, kus nii poissa kui tüdrukuid. Sauna juures olles märkasin, et seal kõrval kena tiik kah ja muidugi enne sauna vaja selle sügavus ära proovida. Kargasin sinna tiiki ega arvanudki, et naisosapool, kes meiega koos sauna pidid tulema, paljast inimest nähes ära ehmatavad ja vehkat teevad. Aga kes teab, võibolla neile ei meeldinud suitsuhais või mingi kolmas asi, igatahes peale seda juhtumit jäid seda oivalist leili võtma ainult mehed.

Muidugi tuleb ära mainida, et hiljem kui bio rebaseid juurde tuli, siis teise saunaretke ajal Riin ja Liis ühinesid selle meestekambaga.

Kraade oli mingi 0,5.

Räpina paisjärves ujumas

Sai õeraasul külas käidud ja otseloomulikult pidin ma Võhandu jõe veemõnusid proovima. Ilm oli ilus. Sadas ilusat lumelobjakat. Vette läksin Räpina mõisa pargis kuskilt tagant poolt, mitte kaugel Musitemplist. Õde arvas, et ma olen puhta segaseks läind, aga õnneks oli ta nõus vähemasti paar pilti klõpsima.



Mõõda ühte tormimurtud puud oli hea veest välja tulla.


Kraade oli umbes 0.

enna Zavoodi

Kell oli 1 läbi kui me ujuma läksime aga ikkagi ole päris mõnus.
pärast mindi kas koju , zavoodi või maarja sünnipäevale


kraadi oli -1,5 celsiust

Tiina ja Tiit ujumas

Rahed ei viitsinud Kairit ja Hannest oodata, kelled mina ära ootasin, ja käisid varem ujumas ära. Sai ka paar pilti klõpsitud.









Kraade oli umbes -1,5.

 

Tahad meiega liituda? Saada kiri luida (a) ut.ee